П'ятий Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів

 

07 вересня 2013 р. у центрі Києва - на Контрактовій площі буде проводитись П'ятий Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів.

Організатор: Федерація органічного руху України.

 

Місце проведення: м. Київ, Контрактова площа.

Час проведення: 07 вересня 2013 р., 10-00 – 20-00

 

Цього року виробники з усієї України запропонують до уваги відвідувачів сертифіковані органічні овочі, фрукти, ягоди, мед, соки, напої, сиропи, повидло, крупи, борошно, молоко, молочні та м’ясні вироби тощо. Також на гостей чекають дегустації органічних продуктів та напоїв, конкурси, розіграш чудових призів, можливість насолодитись чудовою музикою та піснями від відомих українських митців та творчих колективів.

Професійні кухарі порадують вас приготованими виключно з органічних інгредієнтів юшками, смаженими кабанчиками, ковбасками, каштанами та іншими наїдками, які неможливо забути.

Зважаючи на актуальність та постійно зростаючу потребу населення у здорових, натуральних, екологічно безпечних, органічних, сертифікованих за міжнародними стандартами продуктах харчування, запрошуємо всіх бажаючих відвідати П'ятий Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів та на практиці перевірити якість представлених товарів.

 

Взяти участь у Ярмарку планують і представники громадськості Житомирщини, зокрема РРГО "Хвиля" та "Екоклуб "Зелена Житомирщина".

Розробка Divilon