Представники Житомирщини взяли участь в в Сьомому Всеукраїнському Ярмарку органічних продуктів

 

12 вересня 2015 р. на Контрактовій площі у Києві відбувся Сьомий Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів, який проходив у рамках Органічного тижня в Україні, діючого протягом 07-13 вересня 2015 р. на всій території нашої держави.

Традиційно, як і у попередні роки, цього року виробники з усієї України запропонували до уваги відвідувачів сертифіковані органічні овочі, фрукти, ягоди, молоко, молочні та м’ясні вироби, крупи, борошно, мед, соки, напої, сиропи, повидло тощо. На ярмарку можна було придбати і органічні косметичні та миючі засоби. Гості взяли участь у дегустаціях органічних молочних продуктів та напоїв, у конкурсах, розіграшах призів, мали можливість насолодитись чудовою музикою та піснями від відомих українських митців та творчих колективів.

Вже вдруге на Ярмарку показали свої напрацювання Мережа "Освіта в інтересах сталого розвитку" спільно з Неурядовою мережею ГЕФ-ПМГ в Україні та Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління при Мінприроди, а також представники Житомирщини. На заході також було представлено напрацювання проекту ПМГ ГЕФ "Діяльність місцевих громад у вирішенні проблем деградації земель, забруднених радіонуклідами", який проваджується на території Житомирської області. Зокрема, було представлено модель створення культурного пасовища.
 

Розробка Divilon