Запрошуємо долучити до ініціативи щодо збору інформації про кращі практики сталих закупівель у сфері туризму

В рамках реалізації проекту "Трансформування  туризму в країнах, що розвиваються та малих острівних державах, що розвиваються, для прискорення ресурсоощадного розвитку з низьким рівнем викидів вуглецю" (https://www.international-climate-initiative.com/en/nc/details/?projecti...), ЮНЕП має на меті перетворити сектор туризму низьковуглецеву та ресурсозберігаючу галузь. Це вимагає збільшення сталого споживання та виробництва. Закупівля більш сталих товарів та послуг може значно допомогти стимулювати ринки до більшої стійкості.

У цьому контексті збираються існуючі керівні принципи, звіти, найкращі практики та тематичні дослідження, що стосуються практики сталих закупівель у сфері готельного господарства, які орієнтовані в першу чергу на приватних суб'єктів туристичної галузі. Також вітаються документи та тематичні приклади, що ілюструють практику державних закупівель місцевих, регіональних та національних органів влади.

Це допоможе визначити, наскільки охоплено практику сталих закупівель у сфері туризму, з особливим акцентом на практиці низьковуглецевих закупівель. Компіляція існуючого матеріалу буде включена до звіту, який міститиме також рекомендації щодо сталих закупівель.

Якщо у вас є практика сталих закупель у сфері туризму і ви хотіли б подідлитися цим досвідом, ви можете надсилати відповідні документи та посилання  Клер Тібауто, за адресою claire.thiebault@un.org, бажано до 31 серпня 2018 року.

Розробка Divilon